De ce să organizezi un teambuilding la munte, într-o destinație wellness

teambuilding munte

Tot mai multe firme sunt preocupate de crearea unei culturi și a unui mediu în care oamenii să fie sănătoși și fericiți la locul de muncă. Trendul, care ia amploare și în rândul companiilor din România, numit corporate wellness, poate însemna multe lucruri, de la oferirea de prânzuri gratuite angajaților, la programe de sport, teambuilding, consiliere psihologică sau obișnuitele tichete de vacanță. Wellness-ul era important și înainte de 2020, dar pandemia și o economie în continua schimbare i-au crescut importanța pentru fiecare dintre noi, dar și pentru persoanele din organizații. 

Teambuilding-urile, la fel ca și întâlnirile de tip activity kick off de la început de an, sunt extrem de importante pentru consolidarea echipei, îmbunătățirea productivității, a moralului și a comunicării în echipă. De aceea, ele pot fi ocazii excelente pentru crearea unei culturi a wellbeing-ului, în care puteți deveni mai mult decât o simplă echipă, prioritizând starea de bine a fiecărui angajat. 

Începutul anului 2023 este o bună perioadă pentru astfel de întâlniri, pentru stabilirea de obiective, a strategiei și a priorităților. Și, evident, tot acum este ocazia perfectă de a începe anul într-un mod care să motiveze pe toată lumea, pentru construirea de relații între colegi într-un fel care nu poate fi reprodus într-un mediu de birou. Ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să vă scoateți echipa din birou și să o duceți într-o stațiune balneară, o destinație axată pe sănătate și wellness?

Alegeți un cadru care stimulează și întreține starea de bine 

La Băile Herculane, loc în care puteți respira cel mai curat aer din România, vă puteți odihni și relaxa în peisajul spectaculos al Parcului Domogled și, mai ales, vă veți bucura de beneficiile apelor termale în timpul unor binemeritate pauze de refacere, la spa. Un loc care întinerește corpul și sufletul, stimulează metabolismul și întărește sistemul imunitar. Adică toate ingredientele pentru o echipă unită, sănătoasă și plină de vitalitate, care va duce la creșterea productivității și la o colaborare mai eficientă între angajați. 

Creșteți loialitatea angajaților față de companie 

Rezultatele unui sondaj realizat de AON (Global Wellbeing Survey 2021) arată ca 80% dintre angajați văd programele de wellness ca fiind benefice, precum și ca pe un motiv de a alege și de a rămâne alături de angajator. Cu pachetele corporate wellness de la Bacolux Afrodita Resort & Spa, veți oferi un start perfect pentru începutul de an, moment important pentru creșterea motivației echipei și a atașamentului față de companie.

Bacolux Afrodita Resort & Spa, alegerea ideală pentru un teambuilding la munte 

Când vă gândiți la team building sau la un kick-off meeting de început de an, cum vi le imaginați? Poate un birou sau o sală de conferințe cu o tablă albă și câteva markere. Deși eficient pentru unele întâlniri, nu este cel mai propice mediu pentru conectarea cu colegii, nici cel mai relaxant sau distractiv. Când alegeți escapada de spa și wellness la Bacolux Afrodita Resort & Spa, veți combina munca și timpul liber, într-o locație exclusivistă, înconjurată de natură. Un resort cu hotel spa înconjurat de munți, facilități de cazare de patru stele în Băile Herculane, două săli de conferințe spațioase și o ofertă gastronomică bogată în cele două restaurante cu meniuri internaționale ale hotelului. Adăugați facilități de wellness într-un centru spa premiat internațional, circuit de saune, piscină interioară încălzită, jacuzzi și un meniu Spa cu masaje și ritualuri de relaxare

Un team building la munte, într-o stațiune balneară este soluția perfectă pentru a conecta munca și timpul liber, pentru întărirea legăturilor dintre colegi, într-o experiență unică, relaxantă și revigorantă. Mai ales atunci când angajații nu au suficient timp pentru o vacanță, și cu siguranță își doresc ceva diferit de rutina lor obișnuită de după serviciu. 

Alegeți să organizați un teambuilding memorabil la munte, în Băile Herculane, la Afrodita Resort & Spa. 

Copyright © 2024 Bacolux Hotels.