Experiența spa la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

spa baile herculane

Un anotimp de tranziție, toamna este cea mai bună perioadă din an pentru un tratament care elimină oboseala, precum și de pregătire a organismului pentru sezonul rece. La Bacolux Afrodita Resort & Spa poți alege dintre ritualurile de frumusețe și relaxare de la spa și cele de tratament balnear pentru afecțiuni diverse. 

Beneficiile unui sejur spa de toamnă

Căldura binefăcătoare a saunelor întărește sistemul imunitar, prin activarea limfocitelor, care ajung mai repede prin vasele de sânge pentru a trata diferite inflamații. Alternanța dintre temperatura înaltă și cea rece, din circuitul de saune și piscine, crește rezistența și capacitatea corpului de a se adapta la frig, făcându-l mai puțin expus la viroze, gripe și alte afecțiuni ale sezonului rece. 

Saunele umede sunt ideale pentru a contracara efectul de uscare al vremii reci și al vânturilor de toamnă, care usucă pielea. Aburii, căldura și umiditatea hidratează pielea și ajută circulația sanguină, ameliorând durerile articulare și musculare. Hidrotermoterapia, prin puterea binefăcătoare a apei termale, relaxează mușchii, în timp ce porii se deschid, pentru a elibera toxinele acumulate și pentru a absorbi substanțele minerale din apă. 

Herculum, o nouă experiență de wellness

Starea de bine specifică unui sejur de relaxare la spa începe odată cu venirea ta în stațiunea balneară Băile Herculane. Poziționată în centrul Parcului Național Domogled Cerna, Băile Herculane te întâmpină cu cel mai ionizat aer din România și cu resursele sale naturale celebre, apele minerale sulfuroase. Herculum Spa este un concept inovativ de wellness tocmai prin faptul că integrează resursele naturale ale locului, folosite în mod tradițional pentru tratamente balneare – apele termale – în ritualuri de spa și de frumusețe. Herculum, spa-ul Bacolux Afrodita Resort & Spa, a fost creat pentru a-ți oferi o experiență de relaxare unică. 

Priveliștea de la piscina principala, zona de fitness, camera de relaxare și toate camerele de tratament wellness îți va dezvălui peisajul montan, în care Pinul Negru de Banat, un conifer care crește doar aici, se amestecă în culorile toamnei și creează un tablou fermecător al naturii. 

Experiența spa de la Herculum este o abordare holistică a stării de bine. Facem tratamente wellness exclusiv manual și folosim ingredientele locale, atent selecționate: apa pură Ivatherm de la Herculane, miere naturală din Valea Cernei și plante culese special pentru băile revitalizante și pentru saune. Alege una dintre tratamentele wellness signature de la Herculum Spa – Afrodita It’s Me sau Hercules It’s Me – pentru senzații de-a dreptul divine de relaxare și răsfăț. 

Ritualul Afrodita It’s Me începe în sauna Ierburile Afroditei, o saună uscată, care te va învălui plăcut în căldură și te va înconjura cu aromele amestecurilor de plante și ale uleiurilor esențiale. Busuiocul, salvia, rozmarinul, vinul fiert cu cimbru, menta, lavanda și măghiranul formează o poțiune magică, care te va îmbăta în arome seducătoare, chiar afrodisiace. După saună, un masaj de relaxare cu miere naturală în care adăugăm câteva picături de ulei esențial de portocală, lămâie și ienupăr, îți va oferi o liniște profundă și te vei simți răsfățată că o Afrodita a zilelor noastre. Dacă vrei un ten radiant și întinerit, ți-am pregătit tratamente faciale cu apă termală Ivatherm și cu produse din gama UNA, care excelează în regenerarea pielii printr-un cocktail concentrat de celule stem vegetale și acid hialuronic. 

Pentru domni, recomandăm ritualul Hercules It’s Me. Începe cu o baie în bazinul cu apă termală minerală, apoi relaxează-te cu un masaj energetic cu uleiuri esențiale, care lucrează mușchii și readuce în echilibru fluxurile de energie ale corpului. La fel ca și vechiul erou grec, te vei simți revigorat și plin de vitalitate, cu corpul relaxat și mintea limpede. 

Hercules, patronul stațiunii balneare Băile Herculane, a dat numele spa-ului nostru precum și saunei Hercules. O saună neagră, ca urmare a tratării lemnului la temperaturi foarte ridicate, sauna Hercules amintește de primul tip de saună, “sauna cu fum”, fiind permanent infuzată cu aroma Pinului Negru de Banat, o raritate a locului. De altfel, circuitul de saune de saune de la Herculum Spa este un must do, odată ce ajungi în centrul nostru de wellness. Alternanța dintre rece și cald, de la piscine, la saune, este modul tradițional prin care vechi romani se bucurau de experiență de salus per aqua, sau, așa cum îi zicem în zilele noastre, SPA.  

Te așteptam la Bacolux Afrodita Resort & Spa, unde am creat un concept inovativ de spa, premiat și recunoscut pe plan internațional, pentru a avea o experiență de wellness unică, într-un loc de o frumusețe aparte. 

 

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.