Teambuilding

x
Lasă-ne datele pentru ...
Trimite
x
Trimite o cerere

La piscină cu zâmbete

La Afrodita Resort & Spa orice ședere poate fi și distractivă sau antrenantă. Răsfăț pentru simțuri în interior, aventură și adrenalină outdoor. De la o partidă de biliard și o petrecere în piscină, la un grill party în aer curat sau o excursie culturală prin împrejurimi, totul e posibil. La cerere, putem facilita plimbări cu bicicletele, croaziere pe Dunăre, rafting, tiroliană și alte activități atrăgătoare. Pentru companiile care doresc să organizeze teambuilding-uri punem la dispoziție:

  • Facilități: 220 camere, 2 restaurante cu meniuri internaționale, 1 grădină de vară, 2 săli de conferințe, 1 sală de protocol
  • Servicii Wellness & Spa: piscină exterioară cu șezlonguri, piscină interioară încălzită, saune, jacuzzi, masaje de relaxare
  • Servicii extra: petreceri tematice, entertainment
  • Servicii outdoor: tururi ghidate, excursii în zonă, activități la cerere

Piscina exterioară

Priveliște încântătoare și condiții perfecte. Apa este încălzită  iar șezlongurile sunt amplasate pe două nivele pentru plaja.

Piscina interioară

Deschisă tot timpul anului, accesibila si copiilor.

Tiroliană Băile Herculane

Experiență extremă între două masive montane - la 20 de metri înălțime deasupra apelor Cernei. Grupurile cazate la Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane pot fi gata de aventură.
  • 60mSuprafață

Oferte