Vacanța de vară la Herculane: evenimentele lunii iulie

concert pepe

Pe Valea Cernei, atmosfera vacanței de vară este pretutindeni. Culorile vii ale naturii, aerul curat și susurul apelor te fac să scapi de stres și să te bucuri de fiecare clipă. Iar în stațiunea Băile Herculane, cazarea de patru stele Bacolux Afrodita Resort & SPA nu duce lipsă de invitați speciali care să asigure divertismentul de calitate pentru tine, familia ta și prieteni pe parcursul sejurului vostru estival de aici.

În Grădina de Vară Belvedere de la Bacolux Afrodita Resort & SPA, serile au zvâcul vacanței de vară dat de muzica live și bucuria de a te afla într-un decor montan superb. Pregătește-te pentru un sejur minunat alături de cei dragi într-un loc cu totul special în România!
 

Program special în Herculane pentru vacanța de vară

Vacanța de vară este acel moment mult așteptat al anului când închizi televizorul și laptopul și ieși de pe internet pentru a călători spre locuri în care îți purifici mintea și te bucuri de plăcerile vieții. Este momentul să participi la concerte și petreceri cu artiștii tăi preferați pe care îi vezi, de prea mult timp, numai pe ecrane. În iulie, vino într-una dintre cele mai renumite stațiuni balneare să îți recapeți forțele, precum se spune că a făcut-o Hercule, și să fii Liber, precum era denumit zeul roman al vegetației, extazului și fertilității.

Încă de la începutul verii, la Bacolux Afrodita Resort & SPA au loc evenimente festive care marchează sărbătorile tradiționale, sau, pur și simplu, bucuria de a fi în sezonul estival. Dintre aceste evenimente, amintim concertele Proconsul din minivacanța de Rusalii (19 iunie) și Generic din 9 iulie. 

Vacanța de vară petrecută alături de noi va continua cu un show latino plin de viață și pasiune:  Pepe, pe 17 iulie, în Grădina de Vară Belvedere. Valea Cernei va răsuna cu emoția melodiilor interpretate cu măiestrie de către Pepe, într-un show live de neuitat!

Tot în seara lui 17 iulie în Băile Herculane, la Diana Resort (Bacolux Hotels) are loc concertul lui Mihai Trăistariu, un artist foarte apreciat pentru vocea sa deosebită și melodiile ritmate, perfecte pentru o petrecere de vară.

În Grădina de Vară Belvedere,  în iulie, serile sunt tematice și au invitați speciali: Seara Americană, Seara Latino, Seara Hollywood, Seara Orientală, Seara Românească, Seara Hotelului și Seara Herculane. În data de 31, luna iulie se încheie cu Seara Machedonească la care este invitată talentata artistă aromână Diana Bișinicu. 

Cu atâtea evenimente în vacanța de vară, trebuie să îți rezervi cazare în Herculane la Bacolux Hotels! Te așteptăm într-un spa hotel premiat la nivel internațional, cu servicii exemplare pentru un sejur estival de relaxare și tratament.

Sejurul tău la Bacolux Afrodita Resort & SPA

Vacanța de vară înseamnă timp berechet pentru tine. Cu un sejur în Băile Herculane, te îndepărtezi de grijile cotidiene și descoperi legende locale nemuritoare, obiective turistice deosebite, dar și minunile pe care natura din Valea Cernei le poate face pentru trupul și spiritul tău. Dacă până acum nu ai încercat serviciile wellness spa puse la dispoziție de către Bacolux Afrodita Resort & SPA, în vacanța de vară ai ocazia potrivită. Nu ducem lipsă de oferte speciale pentru pachete de vacanță: sunt all inclusive și acoperă cazarea în camere duble 4*,  mese și terapii wellness și/sau tratamente balneare pentru un sejur vindecător.

Încearcă pachetul Wellness-Celestium pentru diferite tipuri de masaj zilnic și detensionare completă, sau pachetul SpaMed care include atât terapii wellness, cât și câte două tratamente balneare pe zi.

De asemenea, persoanele care își doresc un program de recuperare post Covid19 au la dispoziție pachetul Phoenix care include activități în aer liber, programe de gimnastică și 15 tratamente balneare pe parcursul unui sejur de cinci nopți.

Nu vei uita vacanța de vară 2021 petrecută la Bacolux Afrodita Resort & SPA, o cazare în Băile Herculane unde starea de bine este nelimitată!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.