Yupi Fest – Cinci motive pentru a participa la Festivalul Bucuriei din Băile Herculane

yupi festival baile herculane

A început vacanța de vară și, odată cu ea, cea mai frumoasă perioada din an pentru copiii de toate vârstele. Vacanțele la munte sunt pe lista preferatelor pentru întreaga familie; aerul curat, aventura descoperirii de trasee noi și peisaje pitorești, bucuria explorării și conexiunea cu natura sunt doar câteva dintre motive. 

În iunie, la Băile Herculane, una dintre cele mai apreciate stațiuni balneare și destinații montane din România, adăugăm încă un motiv pe listă: Yupi Fest. Între 23 și 25 iunie are loc prima ediție a unui astfel de eveniment din zona Banatului, cu trei zile de activități diverse și atractive, mâncare bună și vibe de festival, în aerul curat din Herculane. Bacolux Afrodita Resort & Spa este locul preferat de cazare în Băile Herculane pentru participanții la festival. 

Iată de ce ar trebui să pui Yupi Fest pe lista de activități și locuri de vizitat în vacanța mare:

Relaxare și distracție în mijlocul naturii

Lista impresionantă de activități pentru copii, distractive și pentru adulți, promite să ofere o experiență de neuitat. Sunt șapte zone de festival, fiecare cu o temă proprie, oferind adulților și copiilor câte ceva nou de făcut în fiecare moment pe care îl petrec la Yupi Fest. Zona Sport este dedicată celor dornici de mișcare, iar Zona Edu include zone de citit, cărți, precum și ateliere de educație și dezvoltare personală. 

În Zona Street Food veți descoperi o mulțime de delicii dulci sau sărate, cu arome autenticeZona Zen este, așa cum îi spune și numele, un spațiu dedicat relaxării, unde puteți medita sau practica exerciții de mindfulness. În Zona Workshops veți participa la ateliere și cursuri interactive, iar Zona Bazar este locul ideal pentru a cumpăra suveniruri autentice și produse locale, într-o atmosferă vibrantă și plină de culoare. Zona Play & Fun este un spațiu special amenajat, unde copiii vor găsi jocuri, activități și multe alte surprize distractive.

Activități cultural educative pentru copii

Copiii vor avea ocazia să descopere fascinanta lume a cărților și teatrului. Prin intermediul activităților cultural-educative, vor învăța și se vor distra în același timp, cu lecturi interactive, spectacole de teatru de păpuși și ateliere tematice, ce îi vor încuraja să-și dezvolte creativitatea. O paradă plină de culoare și veselie, cu mascotele lor îndrăgite, va fi unul dintre punctele de atracție ale festivalului. 

Jocuri interactive și activități sportive

După antrenamentele în aer liber, veți avea parte de o doză sănătoasă de mișcare și adrenalină. În plus, pentru cei care au ales cazare în Băile Herculane la Bacolux Afrodita Resort & Spa, le stau la dispoziție toate dotările centrului Herculum Spa, precum și piscina în aer liber, pentru o sesiune de înot.

Mindfulness și relaxare în spațiile verzi

Cu vedere spectaculoasă asupra Văii Cernei, Yupi Fest îți oferă ocazia de a te bucura de momente de relaxare și reflecție în mijlocul naturii. Spațiile verzi sunt amenajate pentru a crea un mediu calm și relaxant, în care te poți conecta cu tine însuți și poți experimenta mindfulness-ul într-un cadru idilic. Regăsește-ți starea de echilibru în mijlocul naturii și înscrie-te la sesiunile de yoga și pilates!

Delicii culinare și specialități locale

O varietate impresionantă de preparate dulci și sărate te așteaptă în zona Street Food. Fie că îți dorești să descoperi noi arome sau să te bucuri de preparatele tale preferate, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. Yupi Fest începe vineri, 23 iunie, de la ora 16.00 până la 22.00, sâmbăta se desfășoară între 10.00 și 22.00, iar duminică, 25 iunie, între 10.00 și 12.00. Locul de desfășurare este Parcul Central din Băile Herculane, și accesul este gratuit. Evenimentul este organizat de Asociația Pro Turism Băile Herculane.

Unde te cazezi la Yupi Fest? 

Alege o experiență de 4 stele pentru cazare în Băile Herculane, cu camerele Afroditei, unde te vei bucura de confortul camerei și de peisajul spectaculos din fiecare dimineață! Cele mai bune restaurante din Herculane și un centru Spa premiat sunt alte două argumente pentru a alege Bacolux Afrodita Resort & Spa pentru o mini vacanța de vară la munte împreună cu copiii, cu ocazia Yupi Fest. Vă așteptăm!

 

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.