Weekend romantic la Băile Herculane 

weekend romantic la baile herculane

Fie că este o aniversare sau nu, iubirea merită să fie sărbătorită, iar un weekend romantic este ocazia perfectă pentru a vă reconecta. De aceea am creat oferta Romantic Escape, pentru toți cei care își doresc o escapadă cool și romantică la munte, în Băile Herculane, una dintre cele mai apreciate stațiuni balneare din România. 

Noiembrie este o luna de tranziție, de sfârșit de toamnă și, am spune noi, perfectă pentru o ieșire la spa. Herculum Spa, centrul de wellness de la Bacolux Afrodita Resort & Spa dublu premiat pentru conceptul său inovativ, este un paradis pentru iubitorii apelor termale. De la piscinele interioare pentru adulți și copii, până la nu mai puțin de cinci tipuri de saune, incluzând cele cu aromaterapie, infraroșu și sare de Himalaya, precum și o saună umedă, jacuzzi cu apă sărată, un bazin cu conținut bogat de calciu și magneziu, și multe zone de relaxare  – toate sunt aici pentru ca voi să vă bucurați de fiecare moment la spa.

Cum arată un weekend romantic în Băile Herculane?

Băile Herculane sunt o destinație ideală pentru un weekend romantic. Peisaje montane, apa termală și o istorie bogată fac din această stațiune un loc perfect pentru a vă reconecta cu persoana iubită. Începând de vineri – în oricare weekend al lunii noiembrie – vă așteptăm să veniți la hotelul Afroditei. Pachetul Romantic Escape include două nopți de cazare cu servicii de masă și este valabil toată luna. Veți beneficia de o cameră cu balcon, pentru a vă bucura de priveliști panoramice asupra muntelui și de cea mai bună opțiune de cazare în Băile Herculane.

A doua zi, sâmbăta, după mic dejun, vă invităm la o drumeție pe trasee montane din Valea Cernei. Zona este acoperită de păduri de foioase și de conifere, cu un aspect pitoresc și verde pe tot parcursul anului. Priveliști spectaculoase, chei, defilee și cascade impresionante vă așteaptă, pentru a crea experiențe pline de aventură și momente de neuitat. Una dintre cele mai mari atracții ale Băilor Herculane este bogăția sa de izvoare termale. La Bacolux Afrodita Resort & Spa avem propriul nostru izvor de apă termală, în centrul de wellness și spa, unde vă invităm la o sesiune de relaxare în doi. Mai ales când aveți inclus în pachetul de ofertă un voucher de 30% discount la terapii balneare și ritualuri de spa. Vă recomandăm o experiență la dublu – ritualul Afrodita It’s Me, pentru doamne și Hercule It’s Me, pentru domni. 

Pentru doamne, primul pas al călătoriei de răsfăț începe cu o plimbare într-un sanctuar al aromelor și al relaxării, cunoscut sub numele de “Sauna Ierburile Afroditei”. Această experiență în saună combină beneficiile vindecătoare ale căldurii cu aromele și uleiurile esențiale ale ierburilor naturale. Aici, te vei lăsa purtată de o senzație de calm și echilibru, benefică pentru sănătatea sistemului respirator și a pielii. Apoi vei continua cu un masaj de relaxare de 75 de minute, ce folosește mierea naturală, cu proprietăți antibacteriene și hidratante, pentru a stimula circulația sângelui și pentru a detoxifia pielea. Mierea are un efect terapeutic asupra mușchilor și articulațiilor, ceea ce îți va lăsă o senzație de ușurare și relaxare profundă.

Domnii încep ritualul Hercule It’s Me cu o baie termală minerală. Apa termală din Herculane, bogată în minerale, are puteri vindecătoare și calmante, iar o baie de doar 20 de minute îți va relaxa mușchii și va elibera tensiunea din corp. Pe lângă asta, mineralele din apă vor hrăni și hidrata pielea, lăsând-o catifelată și strălucitoare. Uită de stres și bucură-te de senzația de plutire! După baie, răsfață-te și mai mult cu un masaj energetic care readuce vitalitatea și redă echilibrul interior. Terapeutul te va ghida într-o călătorie de relaxare profundă, concentrându-se pe mușchi și punctele de presiune pentru a elibera oboseala și tensiunea. 

Seara vă așteptăm la cină într-unul dintre cele mai bune restaurante din Băile Herculane. Un set menu ce include un starter, pentru a vă deschide apetitul cu arome și texturi surprinzătoare, un preparat principal, pregătit cu atenție și ingrediente proaspete, și un desert, pentru a încheia seara într-un mod dulce. Și pentru că știm că o cină perfectă nu este completă fără băuturi alese, vă oferim o sticlă de vin pentru a vă însoți fiecare gust și o sticlă de apă pentru a vă hidrata și completa experiența.

Profită de oferta Romantic Escape


Pachetul Romantic Escape include cazare, mic dejun, cină, drumeție și voucher la
wellness și spa, precum și diverse facilități ca locul de joacă interior pentru copii, parcarea gratuită, Internet WiFi și accesul la sala de fitness. Prețurile încep de la 210 euro /cameră, iar rezervările se pot face la e-mail reservations@bacoluxhotels.ro sau telefon 0371/ 057 070. 

Un weekend romantic la Herculane poate fi o experiență memorabilă, oferindu-vă oportunitatea de a vă reconecta cu persoana iubită într-un mediu natural spectaculos. Această stațiune balneară este o combinație perfectă între frumusețe naturală, istorie, wellness și romantism, ceea ce o face o alegere frumoasă pentru cupluri în căutare de momente speciale împreună.

Vă așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.