Ziua Femeii la Băile Herculane

ziua femeii 8 martie

În luna martie, celebrăm femeia la Bacolux Afrodita Resort & Spa 


Luna martie este despre celebrarea femininului, a femeilor și a părții feminine din fiecare dintre noi. 1 Martie, simbolul primăverii și al renașterii, dă startul către anotimpul prospețimii, când se reiau ciclurile de viață ale naturii. Iar 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii – celebrează eternul feminin, sub toate aspectele sale. 

La Bacolux Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane onorăm prezența feminină din viață noastră și o sărbătorim cu un weekend de relaxare într-un peisaj superb, la răsfăț într-unul din cele mai apreciate spa-uri din Europa: Herculum Spa. Am creat o ofertă specială pentru doamne, Celebrate Women, valabilă în weekendul 10-12 martie. Două zile de cazare premium în Băile Herculane, cu servicii de masă all inclusive light, la un tarif începând de la 193 € / persoană, pentru un sejur de două nopți în camera dublă. Ideal pentru o minivacanță în cuplu sau un weekend la spa și wellness împreună cu cea mai bună prietenă!

Începeți sejurul de vineri când, după check-in, vă așteptăm la cină în Premier, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Băile Herculane, cu atmosferă intimă și gusturi alese din rețete preparate special pentru ocazie. Seara, bucurați-vă de confortul camerelor Afroditei, cu vedere spre munte sau cu o panoramă spectaculoasă asupra stațiunii. Camera Herculum, una dintre preferatele clienților noștri, vă așteaptă cu pat cu dimensiuni generoase, saltea confortabilă și lenjerii din bumbac 100%. Somnul vă va fi odihnitor în această cameră, ajutat de aerul curat de munte, bogat în ioni negativi, iar draperiile opace vă protejează până când sunteți pregătiți să începeți ziua.

În ziua de sâmbăta, vă recomandăm să vă bucurați de măiestria maseurilor noștri. Alegeți dintre terapii wellness de revitalizare, masaje de relaxare, ritualuri de remodelare corporală, tratamente faciale anti-aging sau de hidratare, pentru a trăi experiența completă Afrodita

Ritualuri Spa de Ziua Femeii la Băile Herculane

Iată câteva dintre recomandările noastre:

Masaje pentru eliminarea stresului și a oboselii cronice 

Masajul cu pietre calde este unul dintre cele mai eficiente tratamente spa pentru reducerea stresului. Pietrele bazaltice încălzite și masajul manual profund cu uleiuri esențiale au efect terapeutic, echilibrează chakrele și aduc starea de bine. Pentru un plus de energie, alegeți masajul Momentum. Specialiștii noștri vor personaliza tehnicile pe nevoile și rezultatul dorit, iar puterea uleiurilor esențiale vă vor revitaliza corpul, elimina durerile și relaxa mintea.

masaj cu pietre calde

Prospețime, hidratare și remineralizare cu tratamentele faciale IVAPUR

Un tratament facial ce curăță delicat, dar în profunzime, cu ingrediente din plante și miraculoasa apă termală Ivatherm. Ce ocazie mai bună decât Ziua Femeii pentru un ritual de înfrumusețare și rejuvenare la spa? Apa termală Herculane este esența tratamentelor noastre faciale, ideală pentru tenurile care trăiesc în poluare, iar extractul de panseluță sălbatică va hidrata pielea și îi va oferi un aspect absolut radiant. 

masaj la băile herculane

Remodelarea siluetei, cu ritualul Ivatherm Body 

Vom începe cu exfolierea delicată a pielii, pentru eliminarea impurităților, urmată de un masaj cu concentrare pe zonele afectate de celulită sau puternic deshidratate. Pentru acest ritual, folosim produse cu ingrediente active în combaterea celulitei și în stimularea producției de colagen din piele. După masaj, pielea este stropită cu apă termală Herculane, pentru un efect de revitalizare. 

masaje la spa in herculane

Pentru a alege oricare dintre aceste ritualuri – sau altele, după preferință – consultați meniul Spa. Rezervările se fac la telefon 0720 029 985 (Spa) sau la email spa@afroditaresort.ro

Îngrijirea și frumusețea nu au nevoie de o ocazie specială – oricând este bine să ne acordăm timp pentru avea grijă de sănătate și aspectul fizic. La Bacolux Afrodita Resort & Spa știm asta și, de aceea, avem în permanență oferte de spa și wellness care pun în valoare resurselele naturale bogate din stațiunea balneară Băile Herculane: apă termală, miere produsă local și plante aromatice. Adăugăm la acestea priceperea specialiștilor noștri în wellness, iar efectul este unul spectaculos. 

Cu ocazia sărbătorii femeii din luna martie, vă recomandăm oferta Celebrate Women, din weekendul 10-12 martie. Pentru oricare altă dată când doriți să dedicați timp frumuseții și îngrijirii, veți găsi în secțiunea Oferte de pe site pachete pentru Wellness, Tratament balnear sau un pachet mixt, SpaMed, care combină beneficiile tratamentelor balneare cu ritualurile de spa

Vă așteptăm!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.