Iarna la Spa. Sărbători de sezon la Băile Herculane

ape termale herculane

Iarna aduce cu ea o atmosferă magică în Băile Herculane, perfectă pentru a vă răsfăța și relaxa la spa. Munții se acoperă cu zăpadă, ape termale izvorăsc printre stânci, aerul este mai curat ca oricând, iar stațiunea balneară Băile Herculane devine o oază de frumusețe naturală și un refugiu de relaxare, vindecare și confort.

Un sejur de iarnă la spa este extrem de indicat – sunt numeroase motivele pentru care este recomandabil să faceți o cură de băi termale în sezonul rece. Creșterea imunității este doar unul dintre ele – sezonul rece aduce cu el temperaturi scăzute și potențiale probleme de sănătate, cum ar fi răceli și afecțiuni respiratorii. Sesiunile de saună și masajele de relaxare ajută la decongestionarea căilor respiratorii și la reducerea durerilor articulare, fiind soluții eficiente pentru a face față disconfortului și pentru a ameliora simptomele asociate sezonului rece. 

Oferte de iarnă la spa, în Băile Herculane 

Un alt motiv pentru un sejur de iarnă la spa este apropierea Sărbătorilor de iarnă, ocazie cu care, la Bacolux Afrodita Resort & Spa, am pregătit pachete de oferte atractive de sezon. 

Primul pachet este cel cu ocazia Zilei Naționale a României. Zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie, la care se adaugă weekendul, creează o mini vacanță perfectă pentru un sejur de iarnă la spa. La Bacolux Afrodita Resort & Spa, beneficiați de oferta specială, ce include trei nopți de cazare în camere de 4*, demipensiune și cine tematice, prânz tradițional bufet pe 1 decembrie, activități pentru copii, acces gratuit la Centru de Echitație, precum și la centrul wellness Herculum Spa. Prețurile încep de la 299 € / persoană în cameră dublă / sejur 3 nopți, iar aici găsiți detaliile ofertei, precum și modalitățile de a rezerva camera. 

Cu ocazia Crăciunului, vă invităm să veniți, alături de cei dragi, într-un cadru confortabil și primitor, pentru o minivacanță de trei sau patru nopți. Vă așteaptă o experiență completă, în care fiecare zi este plină de evenimente speciale, mese delicioase și momente memorabile.  

Începem pe 22 decembrie, cu o seară de relaxare și răsfăț culinar: cina tip bufet, cu preparate culinare tradiționale și internaționale delicioase, vă va introduce în atmosfera de sărbătoare. A doua zi este rezervată micuților noștri oaspeți! Copiii vor avea o experiență cu adevărat specială, cu activități gândite special pentru ei, care să le aducă bucurie și distracție. Seara, vă veți delecta cu o cină deosebită, pregătită cu atenție și plină de delicii.

În ziua de 24 decembrie, magia Crăciunului va prinde viață, iar fiecare moment petrecut în această atmosferă va fi un pas către o vacanță de iarnă de neuitat. Copiii se vor implica direct în crearea unei atmosfere autentice de Crăciun, participând la programul de colinde și ajutând la împodobirea bradului. Fiecare ornament plasat cu grijă aduce cu sine promisiunea unei sărbători de neuitat. Pentru ei, am elaborat pe tot parcursul zilei, un program special de activități menit să inspire imaginația. Și pentru că bucuria de a petrece Ajunul nu este completă fără o masă festivă, cina de seară, cu preparate care satisfac toate gusturile, va completa experiența unei zile pline de spiritul sărbătorilor.

În 25 Decembrie, ziua de Crăciun, tradiția și atmosfera festivă ocupă locurile centrale. Pentru cei mici, ziua începe cu o experiență specială – întâlnirea cu Moș Crăciun – care aduce nu doar daruri, ci și povești și zâmbete, creând amintiri care vor dura o viață întreagă. Ziua continuă cu distracție, activități tematice, jocuri și surprize de Crăciun. Prânzul de Crăciun are un meniu tradițional bogat – de la preparate clasice precum sarmale, cozonac și alte delicii festive, până la reinterpretări moderne ale rețetelor tradiționale. 

Seara, cina festivă va completa această zi specială cu eleganță și veselie, iar muzica de Crăciun, decorul festiv și o atmosferă caldă și prietenoasă o vor transforma într-o experiență de neuitat.

Oferta începe de la tariful standard de 323 € / persoană în cameră dublă, pentru un sejur de patru nopți. Pentru informații și rezervări, ne puteți contacta la numărul 0371 057 070 sau pe email reservations@bacoluxhotels.ro, iar mai multe detalii despre oferta puteți găsi aici.

Iarna la spa pentru cei mari și cei mici – relaxare la Herculum Spa 

Herculum Spa este centrul nostru de wellness, dublu premiat pentru conceptul său inovativ. Circuitul de saune, piscinele pentru adulți și pentru copii, serviciile de spa, tratamentele balneare cu electroterapie și băile termale – toate fac parte dintr-un complex balnear și de wellness modern, de care veți puteți beneficia cu ocazia vacanței și unde vă veți bucura de numeroase tratamente de wellness recomandate iarna.

Cei mici au micul lor “centru spa” – cu piscină, tobogane și salină, special amenajate pentru copii. Am adăugat activități creative, care îi vor atrage și ține interesați, în timp ce petrec timp în acest mic centru de sănătate. Salina cu sare de Himalaya și apele termale au efecte binecunoscute pentru o imunitate puternică

Așadar, te așteptăm într-o vacanță de iarnă la Bacolux Afrodita Resort & Spa – cu oferte speciale, momente de neuitat de sărbători și, nu în ultimul rand, cu facilități de sănătate și de wellness, atât de necesare în sezonul rece!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.