Oferte de vară last minute: Hot Summer Prices la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

vacanța de vară băile herculane

Este aproape sfârșit de sezon, dar nu și pentru cei care caută cele mai bune oferte de vară pentru un concediu la sfârșitul lunii august! Munte, aer curat, cure balneare sau de spa, distracții pentru toate vârstele, plus oferte la cele mai bune prețuri – toate te așteaptă la Băile Herculane, când alegi cazare la Bacolux Afrodita Resort & Spa. 

Până la sfârșitul lunii august, beneficiezi de Hot Summer Prices – oferta de vară last minute, pentru două dintre cele mai căutate pachete de vacanță ale resortului: Apeduct și Sanitatem. Alege-o pe cea preferată, în funcție de nevoile și dorințele tale: pachetul Apeduct – dacă îți dorești vacanță de relaxare la spa, piscine, răsfățat cu masaje de relaxare și tratamente de frumusețe, sau Sanitatem – dacă simți că ai nevoie de un boost de sănătate și de o cură balneară la ape termale. 

Oferte de vară last minute: Sanitatem 


Cu patru proceduri balneare pe zi, cazare, demipensiune sau
all inclusive, pachetul Sanitatem este extrem de apreciat pentru efectele sale imediate în menținerea și întreținerea sănătății și a stării de bine. Pentru ca beneficiile de tratament balnear să se simtă și să se mențină pe termen lung, este necesară o cură de minim cinci zile. Medicul balneolog va face o evaluare preliminară, o consultație în urma căreia îți va prescrie cel mai bun mix de terapii, adaptat nevoilor tale. Este nevoie, de asemenea, să vii cu bilet de trimitere pentru tratament balnear, pentru începerea procedurilor terapeutice. 

Ce tratamente balneare include oferta Sanitatem?


Kinetoterapie, în ședință de grup sau individuale, de câte 20 de minute.
Realizată prin utilizarea exercițiilor fizice și mișcărilor pentru a trata și reabilita diverse probleme musculare, articulare și ale sistemului nervos, kinetoterapia ajută la ameliorarea durerii, îmbunătățirea mobilității și creșterea forței musculare. Este recomandată pentru recuperarea după traume, ameliorarea afecțiunilor ortopedice și neurologice, corectarea posturii și îmbunătățirea performanței sportive.

Ședințe de electroterapie, de câte 15 minute. 
Utilizând curent electric controlat și aplicat pe corp pentru a stimula țesuturile și a influența funcțiile fiziologice, electroterapia este destinată persoanelor care au diferite probleme medicale, având numeroase beneficii. Ea poate fi folosită pentru dureri cronice sau acute, precum durerile de spate, de umeri sau alte tipuri de disconfort. Ajută la relaxarea mușchilor tensionați, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea circulației în zonele afectate. Stimulează circulația și drenajul limfatic, și poate accelera procesul de vindecare, după traumatisme. De asemenea, contribuie la creșterea circulației și tonusului muscular și are efecte de relaxare și de reducere a stresului, ajutând la îmbunătățirea stării generale de bine. La Herculum Spa, aplicăm și vei putea alege dintre mai multe forme de electroterapie, cum sunt: curenți diadinamici și interferențiali, magnetoterapie, unde scurte, microunde, aerosoli, Solux, ultraviolete sau magnetodiaflux. 

Hidrotermoterapia, în ședințe de câte 15 minute 
Stațiunea balneară Băile Herculane este recunoscută pentru calitatea excepțională a apelor minerale din băile termale, iar la Herculum Spa avem propriul izvor cu apă termală. Procedura de hidrotermoterapie are multe beneficii, cum sunt: ameliorarea durerii și a disconfortului, relaxarea mușchilor tensionați, reducerea spasmelor, îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea inflamației și a edemelor, relaxarea generală și reducerea stresului. Se recomandă ca sesiunea de baie să aibă maxim 15 minute, și vei putea alege dintre băi galvanice, băi de sulf și băi cu infuzie de plante. 

Dacă pachetul Sanitatem este ceea ce cauți pentru o cură balneară, grăbește-te să îl rezervi la preț last minute, până pe 31 august. Aici poți face rezervarea.

Oferte de vară: Apeduct 


Cu o durată de ședere de minim trei nopți, demipensiune sau all inclusive, precum și
cazare de 4 stele în Băile Herculane, pachetul Apeduct este o călătorie imersivă, de relaxare completă, în lumea miraculoasă a apelor termale. Circuitul de saune și piscine de la Herculum Spa este unic și a fost premiat drept cel mai inovator concept Spa, la competiția europeana ESPA Awards (European Spa Awards). Spațiul de piscine și saune interioare, extins pe aproximativ 800 m2, este proiectat pentru a detoxifia organismul și a oferi o recreere activă. Principiul saunelor și piscinelor de la Herculum Spa urmează tradiția spa wellness a practicilor vechilor greci și romani, unde alternanța între căldură și răcoare ajută la revigorarea corpului.

Două saune se remarcă în acest circuit: Ierburile Afroditei și Hercule. Sauna Hercule nu este doar un spațiu, ci și un ritual de purificare. Cu un design special în nuanțe de negru, are influențe tradiționale, ce amintesc de sauna cu fum. Aroma persistentă a Pinului Negru de Banat îmbogățește sauna, iar ritualul de detoxifiere folosește uleiuri esențiale de pin negru, ienupăr și mentă. În sauna Ierburile Afroditei, am plasat săculeți cu amestecuri de plante sub bănci, pe care îi înlocuim în mod regulat. De asemenea, folosim uleiuri esențiale din plante aromatice, care nu doar încântă simțurile, dar au și proprietăți vindecătoare: lavandă, măghiran, melissa, mentă, cimbrișor. 

Află mai multe detalii despre oferta Apeduct și începe-ți călătoria de relaxare și refacere! Până la sfârșitul lunii, ai prețuri speciale, pe care le poți accesa aici

Conceptul de sănătate și wellness este cel în jurul căruia am creat Herculum Spa, și pentru care concepem periodic pachete de servicii, cu toate facilitățile incluse. În timpul șederii tale din această vacanță de vară, vei beneficia de condiții de cazare de patru stele, mese servite în resturantul a la carte Labirinth sau în restaurantul cu regim de masă bufet suedez, Premier, unele dintre cele mai apreciate restaurante din Băile Herculane, loc de joacă și activități pentru copii și, bineînțeles, de toate serviciile balneare, de spa și wellness.

Te așteptam!  

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.