De ce să petreci vacanța de vară  la Băile Herculane

vacanța de vară băile herculane

Vacanța de vară este aici – așa că dacă vrei o destinație de vacanță care să îmbine relaxarea cu aventura, atunci un sejur la munte, la Băile Herculane, va fi pe gustul tău! Peisajul spectaculos al Parcului Național Domogled, apele termale cu proprietăți terapeutice, un aer ionizat comparabil cu cel din Munții Alpi, atracțiile turistice, istorice și activitățile recreative sunt doar câteva dintre motivele care te vor face să iubești vacanța de vară la Băile Herculane. 

Această stațiune balneară, veche de peste 2000 de ani, este o destinație ideală atât pentru cei care vor o vacanță plină de adrenalină și aventură, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze, în cuplu sau împreună cu familia. La Bacolux Afrodita Resort & Spa, te așteaptă cazare de patru stele în Băile Herculane, în confortabilele camere ale Afroditei, cu vedere spre munte sau spre stațiune, cele mai bune restaurante din Herculane, un centru spa inovator cu circuit de piscine, saune și cu propriul izvor de apă termală, o piscină exterioară și un inedit loc de joacă pentru copii. Și nu doar atât! Vara organizăm seri tematice cu program artistic, muzică, spectacole, animatori și activități pentru copii.

Indiferent dacă călătorești în familie sau cu prietenii, Băile Herculane sunt locul perfect pentru a-ți reîncărca bateriile și a te bucura de tot ceea ce această destinație fascinantă are de oferit. Iată câteva motive pentru a o alege în această vacanță de vară:

Vei descoperi atracții turistice unice în vacanța de vară

Cu un patrimoniu istoric și cultural  bogat, Băile Herculane sunt, totodată, un paradis natural cu peisaje pitorești și trasee de drumeții. Poți face plimbări în împrejurimi și vei descoperi cascade, peșteri și lacuri. Iată doar câteva dintre recomandările noastre de trasee la munte în împrejurimile de la Băile Herculane. 

Alte atracțiile turistice includ ruinele băilor romane, centrul stațiunii balneare Herculane și Parcul Național Domogled și, la o excursie cu mașina de maxim o oră, Podul lui Dumnezeu, Peștera Topolnița, Mănăstirea Vodița sau Cazanele Dunării. Pentru cei care iubesc sporturile cu multă adrenalina, există faleze excelente pentru escaladă – Herculane este unul dintre cele mai apreciate locuri pentru acest sport, organizându-se aici, în fiecare an, tabere de inițiere și concursuri –  ciclism, caiac și rafting pe Cerna, și multe alte activități în aer liber.

vacanța de vară herculane

Te bucuri de proprietățile vindecătoare ale apelor termale 

Băile Herculane sunt cunoscute încă din vremuri străvechi pentru apele lor termale benefice pentru sănătate. Folosite din cele mai vechi timpuri, aceste băi termale sunt bogate în minerale precum sulf, calciu, magneziu și fier, și sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii, analgezice și de detoxifiere. Ele pot ajuta la ameliorarea durerilor musculare și articulare, la reducerea stresului și anxietății, la îmbunătățirea circulației și la revitalizarea pielii, la ameliorarea afecțiunilor reumatologice, ale sistemului respirator, ale sistemului nervos. În plus, apele termale Herculane pot fi o modalitate excelentă de a te destresa, de a-ți îmbunătăți somnul și de a-ți crește nivelul de energie.

În acest sens, Herculum Spa de la Bacolux Afrodita Resort & Spa este un spațiu inovativ de wellness și terapie, cu propriul său izvor de apă termală, unde poți încerca terapii moderne și tradiționale de relaxare.

ape termale herculane

AquaSplash și activități recreative pentru copii 

La Bacolux Afrodita Resort & Spa, ne-am asigurat că și cei mici se pot bucura de toate beneficiile apelor termale, într-un spațiu special dedicat lor. AquaSplash, parte a zonei noastre de spa & wellness, a fost creat pentru a le oferi copiilor o experiență de neuitat, plină de bucurie și aventură, în timp ce beneficiază de proprietățile terapeutice ale apelor termale. 

Au un tobogan acvatic, unde pot aluneca și se pot distra în siguranță, jocurile interactive cu apă le vor captiva imaginația și îi vor ține ocupați cu activități pline de distracție, iar piscina încălzită le va oferi un mediu plăcut și confortabil pentru a se relaxa și bucura de apă. Pentru a completa experiența de spa, am creat și o cameră salină specială pentru copii, unde vor beneficia de efectele benefice ale aerosolilor sării, care pot ajuta la ameliorarea problemelor respiratorii și la întărirea sistemului imunitar. În această cameră salină, participă la activități distractive pentru copii, precum desenatul sau jocurile educative.

1 iunie la herculane

Vacanța de vară cu evenimente, spectacole și seri tematice 

Această vară a debutat la Băile Herculane cu Yupi Fest, un eveniment în premieră în zona Banatului. Organizat pe șapte zone tematice, fiecare oferind ceva nou și interesant atât adulților, cât și copiilor, festivalul reprezintă trei zile de activități diverse și atractive, mâncare bună și experiențe pentru toate vârstele.

Vara continuă cu un program special de evenimente, concerte și seri tematice. La Bacolux Afrodita Resort & Spa vom organiza seri tematice ce vor crea o atmosferă captivantă și distractivă pentru oaspeți: seri latino, de karaoke, de muzică sau seri cu specific tradițional românesc. Artiști îndrăgiți vor da spectacole live, concerte și spectacole în aer liber, pe terasa hotelului. Copiii au programul lor de entertainment, cu o îndrăgită trupă de animatori, care îi vor implica în activități distractive și educative: spectacole de teatru, ateliere creative, show-uri de muzica și dans. 

activitati copii vara

Te bucuri de spa și tratamente wellness de top 

Dacă vrei puțin răsfăț în vacanța de vară, nu trebuie să ratezi centrul de wellness Herculum Spa. Recunoscut pentru conceptul său inovativ, premiat la premiile ESPA,  Herculum Spa oferă terapii spa personalizate, în camere individuale concepute cu grijă, care îți vor oferi o experiență intimă și relaxantă. 

Indiferent dacă alegi un tratament facial cu cosmetice pe bază de apă termală Ivatherm, un masaj terapeutic sau o terapie de înfrumusețare, te vei simți răsfățat. Profită de oferta Celestium Wellness, un pachet spa ce include cazare în Herculane, demipensiune și o terapie wellnes/ zi, la prețuri începând de la 169 euro/zi, pentru o cameră Herculum cu ocupare de două persoane! În fiecare zi vei putea alege dintr-o mulțime de terapii spa și ritualuri de wellness. În prima și a doua zi, ai de ales intre masaje de relaxare, cu pietre calde, cu miere sau bețe de bambus; în zilele 3 și 4, între tratamente faciale de hidratare, Scrub Detox Purify, împachetare Aromatherapy și duș subacval, iar în ultimele trei zile ale sejurului, între masaj de scalp, masaj„ spate, masaj tălpi, masaj energizant, baie termală cu sulf și baie cu plante.

herculum spa

Dacă te-am convins să vii la noi în vacanța de vară, te așteptam să începi sejurul la Bacolux Afrodita Resort & Spa. Poți face oricând rezervare directă pe site la cele mai bune tarife de cazare în Herculane, sau ne poți contacta la telefon sau pe email, pentru a-ți prezenta ofertele și opțiunile unei vacanțe de vară de neuitat!

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.