Oferte de vară la Băile Herculane

oferte vară baile herculane

Bun venit în paradisul termal al verii, Băile Herculane! În cea mai veche stațiune balneară din România, la Bacolux Afrodita Resort & Spa, am pregătit oferte de vară pentru răsfăț, relaxare și aventură, într-un decor de basm. Dacă ești pregătit să te bucuri de momente de neuitat și să te relaxezi în îmbrățișarea mângâietoare a apelor termale vindecătoare, Băile Herculane sunt destinația ideală pentru vacanța ta de vară. Fie că vii în cuplu, cu prietenii sau cu copiii, facilitățile resortului nostru îți vor oferi câte ceva pentru fiecare preferință. 

Oferte de vară all inclusive pentru familii cu copii

Vacanța de vară cu copiii poate fi adesea solicitantă și necesită multă planificare. Optând pentru un pachet all inclusive, vei beneficia de o abordare simplă și convenabilă, în care toate detaliile vacanței, inclusiv cazarea, mesele și diverse activități, sunt deja incluse în prețul pachetului.

Îți recomandăm să rezervi un sejur de minim două nopți cu regim de masă tip demipensiune sau all inclusive, cu oferta Zile Însorite. Cu pachetul all inclusive, nu-ți faci griji cu privire la organizarea fiecărui detaliu; poți să te relaxezi și să te bucuri în totalitate de timpul de calitate petrecut alături de copii. Un meniu bogat și o selecție diversificată de mâncăruri și băuturi la mesele servite sub formă de bufet acoperă o gamă largă de preferințe culinare și diete speciale. Vei găsi mâncare potrivită pentru copiii tăi, inclusiv opțiuni sănătoase și adaptate nevoilor lor. 

Oferte de vară pentru o vacanță spa 

Dacă-ți dorești o experiență relaxantă și revigorantă într-un loc unde toate grijile se estompează, atunci alege o vacanță spa la Băile Herculane. La Herculum Spa, centrul inovator de wellness de la Bacolux Afrodita Resort & Spa, vei găsi tratamente terapeutice cu ingrediente naturale, aplicate de terapeuți profesioniști, pentru o revigorare totală a corpului și minții.

Îți recomandăm oferta Apeduct, o adevărată călătorie senzorială, construită pentru a te bucura de răsfăț și încărca bateriile la un spa desprins din povești. Cu o durată a sejurului de minim trei nopți, oferta include cazare într-un hotel de patru stele în Băile Herculane și, la alegere, demipensiune sau servicii all inclusive. Serviciile de masă tip demipensiune includ mic dejun și masă de prânz, iar cele all inclusive includ mic dejun, prânz, gustare, cină în sistem bufet suedez și băuturi non-alcoolice & alcoolice. 

Servicii și facilități la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

Cu ofertele de vară, poți beneficia de toate facilitățile resortului de 4* din Băile Herculane. Punctul de atracție este Herculum Spa, atât pentru familiile cu copii care își doresc un sejur de relaxare, cât și pentru cei care vor o vacanță spa sau balneo. 

Spre exemplu, preferatul copiilor este Aqua Splash, micul paradis acvatic unde se pot bucura de jocuri cu apă, tobogane și piscină. Camera salină, cu efecte benefice asupra întăririi imunității, are o zonă special amenajată cu jocuri care le vor stimula creativitatea și le vor menține distracția neîntreruptă. Aqua Splash este locul perfect pentru ca cei mici să se bucure de momente pline de voie bună și de aventură, într-un mediu complet sigur și distractiv. 

Doamnele care își doresc tratamente de înfrumusețare, le pot găsi în zona de wellness a Herculum Spa. O adevărată oază de relaxare, cu camere individuale special amenajate pentru diverse terapii spa, este un spațiu cu un design desăvârșit, pentru o experiență relaxantă și plăcută. Vei fi învăluită de ritmurile liniștitoare ale muzicii și vei experimenta cele mai revigorante și reconfortante masaje de relaxare pentru a-ți reîncărca energia și revitaliza corpul și mintea.

Iar dacă ceea ce cauți este un sejur de tratament balnear, la Herculum Spa vei găsi un izvor propriu cu apă termală și tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni. De asemenea, o echipă medicală de înaltă calificare, condusă de un medic balneolog, alături de asistenți medicali, kinetoterapeuți și maseuri specializați în domeniu, în cabinete moderne și spațioase pentru fizioterapie, hidroterapie și masaj, cu aparatură de electroterapie și alte facilități pentru terapii de ultimă generație. Spațiile de relaxare au fost create pentru a crea un ambient ideal pentru refacere și odihnă, unde te poți relaxa într-o atmosferă liniștită și reconfortantă.

Descoperă ofertele acestui sezon la Băile Herculane, ia o pauză binemeritată și lasă-te învăluit de magia izvoarelor termale și de frumusețea naturii din Parcul Național Domogled. Te așteptăm să explorezi toate surprizele pe care ți le-am pregătit, pentru o vacanță memorabilă la Băile Herculane!
Pentru informații și rezervări, contactează-ne de luni până vineri în intervalul 09:00 – 19:30 și sâmbătă între 10:00 și 17:00 la numărul 0371 057 070 sau email reservations@bacoluxhotels.ro.

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.