Vacanța ta de vară la Băile Herculane. Pachete pentru familii cu all inclusive

vacanță all inclusive herculane

Vacanța de vară se apropie, așa că este timpul să începem să planificam concediul în familie. Una dintre opțiunile din ce în ce mai populare pentru mult așteptata vacanță de vară este aceea a sejururilor all inclusive, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. 

Vacanță all inclusive la Herculane – de ce să vii la Bacolux Afrodita Resort & Spa?

Vacanța de vară cu copiii poate fi adesea solicitantă și necesită multă planificare. Optând pentru un pachet all inclusive, vei beneficia de o abordare simplă și convenabilă, pentru că toate detaliile vacanței, inclusiv cazarea, mesele și diversele activități, sunt deja incluse în prețul pachetului. Nu va trebui să te îngrijorezi de organizarea fiecărui detaliu și vei putea să te bucuri în totalitate de timpul de calitate petrecut alături de copii.

La Bacolux Afrodita Resort & Spa, pachetele all inclusive includ cazare în camere de 4 stele din Băile Herculane și un pachet complet de mese, cu mic dejun, prânz, cină și gustare între mese. O vacanță all inclusive înseamnă un meniu bogat, o selecție diversificată de mâncăruri și băuturi, ceea ce este extrem de util atunci când călătorești cu copii. Într-unul dintre cele mai apreciate restaurante din Băile Herculane, Premier, vom servi masa sub formă de bufet, care va acoperi o gamă largă de preferințe culinare și diete speciale. Astfel, poți fi sigur că vei găsi mâncare potrivită pentru copiii tăi, inclusiv opțiuni sănătoase și adaptate nevoilor lor.

 

Cei mici au parte de atenție specială în timpul vacanței de vară – de aceea, am creat un program de divertisment cu activități pentru copii. Știm că atunci când copiii se distrează și sunt implicați în activități variate alături de alți copii, părinții se pot bucura și mai bine de un concediu relaxant. Locul de joacă este amenajat în exterior; el a fost pictat de un artist plastic, care i-a creat o atmosferă ca de basm: corăbii de pirați, tobogane, scări de escaladă, mini labirinturi. În timpul vacanței de vară, trupa specială de animatori aduce în fiecare an un program de divertisment atractiv și interactiv. Organizăm concursuri cu premii, mici competiții sportive, punem în scenă talent show-uri și piese de teatru. În fiecare zi au loc ateliere creative muzicale cu instrumente de percuție, ateliere de pictură și de actorie. 

Dar, dintre toate activitățile și locurile de joacă pentru copii, preferatul lor rămâne Aqua Splash! Un mic paradis acvatic dedicat copiilor, Aqua Splash îi așteaptă cu jocuri cu apă, tobogane și o piscină de 60 cm adâncime, sigură pentru cei mici, încălzită la 37-38 grade. Aici au inclusiv cameră salină – benefică pentru întărirea imunității, tratarea răcelilor și a afecțiunilor ORL – unde nu se vor plictisi, pentru că vor găsi în interior o zonă de jocuri care stimulează creativitatea.

1 iunie la herculane

Resorturile all-inclusive sunt construite pentru a asigura confortul și siguranța oaspeților. La Bacolux Afrodita Resort & Spa, oferim facilități precum piscine sigure pentru copii și personal pregătit să răspundă nevoilor speciale ale familiilor cu copii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care zeci de clienți se reîntorc la noi an de an. 

Nu în ultimul rând, cu pachetele de vacanță all inclusive vei face economie de timp și bani. Majoritatea costurilor sunt acoperite, ceea ce înseamnă că vei ști dinainte suma totală pe care o vei cheltui pentru vacanța cu copiii. Acest lucru te ajută să îți gestionezi mai ușor bugetul și să eviți surprizele neplăcute. De asemenea, vei economisi timp, deoarece nu va trebui să cauți restaurante sau să faci rezervări separate. Totul este disponibil în cadrul resortului, iar tu vei putea profita la maximum de timpul petrecut cu familia ta.

 

tratamente eleectroterapie

Dacă te-am convins, rezervă vacanța ta de vară all inclusive la Băile Herculane! Te așteptam la Bacolux Afrodita Resort & Spa cu pachete all inclusive, ideale pentru întreagă familie. Pentru informații și rezervări, ne poți contacta de luni până vineri în intervalul 09:00 – 19:30 și sâmbătă între 10:00 și 17:00 la numărul 0371 057 070 sau pe email reservations.afrodita@bacoluxhotels.ro. 

De ce să alegi Băile Herculane pentru vacanța de vară

Băile Herculane este una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare din România, situată într-un decor natural impresionant, în Parcul Național Domogled. Aici vei găsi o varietate de facilități și servicii care îți permit să te relaxezi, să îți îmbunătățești sănătatea și să petreci timp de calitate alături de familie. Puteți explora frumusețea naturală a zonei în cadrul excursiilor montane, locuri istorice și obiective turistice de vizitat în Parcul Domogled

drumetii herculane

Cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice, în special pentru efectele benefice ale apelor minerale termale, stațiunea dispune de numeroase bazine și piscine termale. Dintre acestea, Herculum Spa de la Bacolux Afrodita Resort & Spa este un centru inovativ de spa și wellness, care oferă o gamă largă de tratamente de înfrumusețare și terapie cu apa termală de Herculane captată din izvorul propriu.

În concluzie, o vacanță all inclusive la Băile Herculane este o experiență memorabilă, care îți permite să te relaxezi și să îți îmbunătățești sănătatea într-un decor natural deosebit. Iar la Bacolux Afrodita Resort & Spa, vei găsi o gamă largă de facilități și servicii care te vor ajuta să te simți bine și să te bucuri de vacanța de vară într-un mod autentic, alături de întreaga familie! 

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.