1 Iunie și Rusalii la Băile Herculane: Mini vacanță la munte, la Bacolux Afrodita Resort & Spa

1 iunie la herculane

Cu Ziua Internațională a Copilului apropiindu-se, nu există o modalitate mai bună de a sărbători decât prin petrecerea unei vacanțe în natură. O ieșire la munte, la Bacolux Afrodita Resort & Spa, este o modalitate minunată de a petrece timp cu familia cu activități în aer liber, de a va relaxa și de a vă bucura de facilitățile unui hotel de 4*.  

Anul acesta, 1 Iunie și sărbătoarea Rusaliilor sunt joi, respectiv duminică, ceea ce oferă o bună ocazie pentru a crea o punte de zile libere și de a sărbători o mini vacanță de început de vară, la munte. 

De ce sa veniți de 1 Iunie la Băile Herculane? 

Băile Herculane sunt una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume, cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, pe care le puteți descoperi împreună cu copiii într-o explorare a stațiunii și împrejurimilor. Aflată într-o zonă deosebit de pitorească – Banatul Montan a fost desemnat acum câțiva ani Destinația Anului –  stațiunea este înconjurată de peisaje montane impresionante și are cel mai curat aer – aici concentrația de ioni negativi este cea mai mare din România!

Băile Herculane sunt celebre pentru băile lor termale terapeutice, folosite de secole pentru a trata diverse afecțiuni, iar copiii vor fi încântați să le încerce. La Bacolux Afrodita Resort & Spa avem un spațiu dedicat lor în zona de spa & wellness, Aqua Splash, cu tobogan, jocuri interactive cu apă, piscină încălzită sau camera salină cu activități pentru copii, unde se pot bucura de efectele benefice ale apelor termale pentru sănătate, în timp ce se vor distra de minune. 

Cu activități diverse pentru cei mici, o istorie bogată și o natură impresionantă, Băile Herculane oferă o experiență completă pentru întreaga familie, iar la Bacolux Afrodita Resort & Spa ți-am pregătit și o ofertă specială pentru această ocazie!

Minivacanța de 1 Iunie și Rusalii la Bacolux Afrodita Resort & Spa 

Timp de 4 zile, cu intrare de joi, 1 iunie, până duminică, 4 iunie, vă veți relaxa într-un hotel de 4 stele din Băile Herculane și vă veți bucura de toate facilitățile pe care vi le oferim. În prima zi, de 1 Iunie, după check-in, am pregătit activități unde cei mici pot sărbători Ziua Copilului într-un mod distractiv și educativ. După cină, vă așteaptă camerele Afroditei, dintre care vă recomandăm camerele Family, Family Plus sau apartamentele. Perfecte pentru vacanța împreună cu cei mici, sunt dotate cu fotolii și canapele extensibile, astfel încât fiecare membru al familiei să poată avea spațiul și somnul de care are nevoie pentru a se întoarce din concediu încărcat cu energie.

Vineri și sâmbătă, 2 și 3 iunie, sunt zile pline în care să vă bucurați de tot ce are oferit stațiunea Băile Herculane și resortul nostru. La Afrodita veți descoperi unul dintre cele mai inovative centre de wellness din Europa, Herculum Spa. Circuitul de saune și piscine, un meniu complet de ritualuri de frumusețe și sănătate și, nu în ultimul rând, propriul izvor de apă termală fac din Herculum Spa locul ideal în care să vă relaxați, în timp ce vă bucurați de puterea binefăcătoare a apei termale Herculane

La prânz și cină vă invităm într-unul din cele mai bune restaurante din Băile Herculane, unde vom servi mesele de dimineață, cinele, pranzul Barbeque de pe 3 iunie și cina tematică de Rusalii, din ziua de 2 iunie. Pachetul de 1 Iunie și Rusalii include cazare timp de trei nopți, mic dejun, cine, prânz Barbeque, activități pentru copii și Kids Party, iar tarifele încep de la 215 € / persoană în cameră dublă / sejur 3 nopți.

Alte activități de 1 iunie la Băile Herculane 

Explorarea naturii
Munții au trasee de drumeție, unde veți explora peisajele naturale minunate ale zonei. Încercați să găsiți trasee potrivite pentru întreaga familie, astfel încât să faceți o drumeție fără să vă suprasolicitați copiii. În timpul plimbării, veți descoperi cascade, peșteri și lacuri, sau puteți să faceți picnic pe marginea unui râu, cu gustări pregătite la hotel. Aici sunt cateva dintre recomandările noastre de trasee la munte în împrejurimile de la Băile Herculane

Vizitarea obiectivelor turistice
Băile Herculane și împrejurimile sale sunt pline de obiective turistice care pot fi vizitate într-o excursie de o zi. Printre cele mai populare atracții turistice se numără ruinele băilor romane, centrul stațiunii balneare Herculane și Parcul Național Domogled. De asemenea, dacă doriți să explorați mai mult, puteți face o excursie cu mașina de maxim o oră, și veți descoperi alte atracții ale zonei, cum ar fi Podul lui Dumnezeu, Peștera Topolnița, Mănăstirea Vodița sau Cazanele Dunarii. 

Relaxare și refacere
Uneori, cea mai bună activitate este să nu faci nimic. La Bacolux Afrodita Resort & Spa veți găsi piscine și saune, unde puteți să vă relaxați și să vă refaceți. Luați-vă timp să savurați peisajele și să vă bucurați de aerul proaspăt și de liniștea naturii.

Există multe activități pentru a vă bucura de timpul petrecut în familie, de 1 Iunie și Rusalii, cu ocazia mini vacanței în Herculane. De la explorarea obiectivelor turistice la plimbări în natură și relaxare în băile termale, această destinație oferă o gamă largă de opțiuni pentru toate gusturile. Va așteptăm la Bacolux Afrodita Resort & Spa, cu oferta specială, pe care o puteți rezerva aici

Copyright © 2022 Bacolux Hotels.